vineri, decembrie 05, 2008

Veve a înțeles că este vorba de 3, în pula noastra!

Conform unui ziar de scandal către care nu linkuiesc pentru că nu merită, Alexandra Avram, cunoscută drept Veve sau, mai nou, ”3 în pula meeaaa!”, a fost pusă pe bară (nu vă gândiți la tâmpenii, încă) de patronul postului de televiziune la care aceasta sugea...pardon, muncea.
Responsabilul cu fututul domnișoarei, al său șef și anume Giovanni Francesco a hotărât ca mimoza să ia o pauză considerabilă de la a se penibiliza în fața camerelor și, mai mult de-atât, a decis și o reducere semnificativă a salariului pe care tuta îl primește la locul de...muncă.
Mai mult de-atât, patronul postului obscur Music Channel a pornit o anchetă internă pentru a descoperi cameramanul vinovat cu propagarea clipului needitat în care Veve îl aduce pe Adi Despot în pragul omuciderii. Vocile rele spun că domnișoara Veve l-ar cam fute pe distinsul său patron care este încurcat, oarecum oficial, cu prima fiică a neamului, Ioana Băse.
Toate ca toate, dar formațiile care au cântat pentru Erika, câte erau ele, acolo? Ah? Câte?

3 păreri avizate:

Anonim spunea...

Geeez :))
Ei, uite un patron model. Adică, na, cum să spun...nu se merită să te faci de toată jena pentru o muie :))
Până la urmă, au dat-o afară sau i-au redus salariul?

Hubba spunea...

cacan punct ro spune că i-au redus salariul și i-au suspendat aparițiile TV pe o perioadă nedeterminată sau ceva asemănător. N-o dă italianul afară că n-are ce fute, dup-aia... Și ai văzut opinia generală: e cam bună de activități biblice :)) cel puțin așa discutam la tine pe blog ieri!

Anonim spunea...

dar vai! se face dreptate! .. in pula mea!
ii urez succes in gasirea si pedepsirea cameramanului care a propagat filmul pe net..

Trimiteți un comentariu