marți, decembrie 09, 2008

Benzinăria și IT-ul

Pe forumul softpedia o benzinărie face ceva reclamă pentru niște posturi libere pe la IT. Nimic rău, e chiar targetată bine campania pentru că respectivul ad-post apare doar pe secțiunile de specialitate din forumul respectiv. Doar că băieții/fetele de la marketing au gândit al dracului de prost mesajul reclamei:


”Te pricepi la IT?” - păi eu mă cam pricep că asta mi-e meseria, dar meseriașii de la benzinăria respectivă nu prea se pricep. Sau sunt adepții muncii redundante!
whereis object(nume) - output către calea ce duce la respectivul obiect (fișier/director)
locate object(nume) - exactly the same shit doar că primești și niște hyphens între directoare.

După ce oligofrenii de la Vodafone au postat un ad ce conținea un dezacord, pe același forum, vine rândul celor de la peco să ne încânte cu deosebita lor pricepere la sisteme Unix.

2 păreri avizate:

Anonim spunea...

Acel dezacord de la Vodafone a fost facut intentionat ;)

Trebuia ca mesajul sa sune ca si cum nu ar fi fost reclama, ci un typo, al cuiva nu foarte inteligent.

Pe scurt, o oarecare tentativa de blending.

Hubba spunea...

@Anonim - Așa a și ”sunat” - ca o greșeală a cuiva nu foarte inteligent. Iar pe bannerul respectiv scria ”Vodafone”. Nu foarte inteligent - Vodafone... get my point? :)
Fără doar și poate o tentativă (penibilă) de blending doar că rezultatul a fost, după cum bine vezi, schimbarea respectivei reclame cu una ceva mai puțin ”cool, din colțul blocului” :)
Toate cele bune!

Trimiteți un comentariu