marți, decembrie 09, 2008

Oprescu reîncărcat

Sorinel o pune de-o comisie! Șeful urbanizării, maestrul pasajelor - acest doctor în rigips - a comis-o în cel mai elegant mod cu putință, aprobând o construție înaltă de 110m într-o zonă în care planul de urbanism spune maxim 20m. Mai multe despre asta la DeMaio.
Eu vă aduc în atenție o altă realizare a edilului-șef:
Oprescu a angajat, atenție, 20 de ”spioni”! Stimabilul a tocmit 20 de foste cadre militare în rezervă pentru a creea 6 celule de observație, fiecare cu sector atribuit. Ce observă foștii militari? Buna desfășurare a lucrărilor edilitare din sectorul respectiv precum și situații ce presupun intervenția rapidă a municipalității: gropi în carosabil, coșuri de gunoi dărâmate de vânt, pisici captive prin copaci, vânzători de flori și leuștean fără autorizație, guri de canalizare fără capace și multe asemenea...
Lăudabilă și primă inițiativă din partea doctorului, mai ales în contextul în care cei 20 de rezerviști lucrează pro-bono, fără a avea salar de la Primărie. Stați un pic, n-am luat-o razna, am spus că Oprescu a angajat niște oameni și este adevărat: Primăria Capitalei va pune la dispoziția celor 20 de pensionari toată logistica de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea: mașini cu carburant decontat, telefoane mobile cu abonament plătit, stații de emisie-recepție chiar și girofar. La ce bun girofarul? Nu cunosc, mă gândesc că a fost o pretenție a fostelor cadre, așa, pentru a reînvia spiritul :)
Băi Sorine, bravo mă... Ai comis-o de-o comisie. Faci ce faci și tot relicve de partid îți atragi ca și asociați!

1 păreri avizate:

Anonim spunea...

Bun. Nenea ăsta are un singur scop: să depăşească în prostie absolut orice primar a fost înaintea sa...

Trimiteți un comentariu