duminică, aprilie 20, 2008

Neeeeeerv!!!

Aseara m-am imbatat (pentru a cata oara) cu dru. In acelasi loc, aceleasi persoane, aceleasi bauturi, aceleasi muzici, aceleasi "2 hamburgeri, o portie de cartofi medie, o cola medie si una large", aceleasi taxi 1.4RON / km = 1.4 RON pornire, aceleasi "Vezi ca e groapa pe stanga, langa linia de tramvai" si "prima la stanga, pe Dealul Macinului - In fata e Valea Oltului!!!"

Azi-dimineata am plecat pe la 9:40 catre aeroport (Otopeni). Aici se naste nervul.
1. Bucuresti - ~2.5 milioane locuitori
2. Otopeni, Baneasa - 2 aeroporturi
3. O singura linie de autobus pana la cele doua aeroporturi - 783

De-a dreptul idiot... In Cluj, prin comparatie, sunt 3 linii cu trasee diferite de la aeroport pana in oras. In Craiova sunt 2. Pana si la Mihail Kogalniceanu gasesti cel putin 3 modalitati de transport in comun pana in diferite zone ale Constantei. In Capitala, un singur autobus.
Lini 783 Expres. Expres pentru ca, asa cum apare informatia pe site-ul ratb, masina face 11 opriri de la P-ta Unirii pana la Terminalul 2 al aeroportului Otopeni. Defapt, tigania aia de autobus opreste mai des decat personalu' pe ruta Constanta - Bucuresti! Omfg! La fiecare dugheana de pe marginea drumului, oriunde un betiv face cu mana, oriunde un idiot care a pierdut 301 prin fata pe la Baneasa injura in draci, fie viscol, ploaie sau canicula, 783 opreste! Asa ca, la intoarecere, de la Otopeni pana la Televiziune, acolo unde am si coborat, autobusul oprise deja de 12 ori. Si in traseu erau doar 6 opriri prevazute.

Muie RATB!

Muzica: The Vines - Ride

0 păreri avizate:

Trimiteți un comentariu