joi, octombrie 09, 2008

Vrei sa trimiti un e-mail?

...trebuie sa urmaresti linia continua fara sa te impiedici :)
Cam asa se traduce ultima initiativa a celor de la Google. Conform unui comunicat recent, utilizatorii GMail au posibilitatea de a apela la un filtru de...sobrietate pentru a confirma trimiterea unui e-mail in momente de...ahem... rascruce. Cum functioneaza?
Simplu: Activezi optiunea pe contul tau iar la urmatorul e-mail trimis, inainte ca SMTP Relay-ul (geek talk pt. serveru' ce iti proceseaza cererea de trimitere a mail-ului) sa iti trimita mailul, trebuie sa rezolvi cateva calcule matematice simple: adunari nu numere mai mari de 100, inmultiri cu numere mici etc. Smecheria din spatele appletului asta este urmatoare: daca esti mort de treaz, a se citi beat muci, ranga, druga, terminat, dus cu pluta, orizontal involuntar, cum vrei sa-i zici, nu prea mai esti instare sa faci calcule matematice elementare. Asa ca mailul ala ce l-ai putea regreta a doua zi, ramane in Outbox :) Stiti voi, mailul catre fosta, fostul, seful, sefa, colegu' de facultate etc.

M-a amuzat teribil initiativa astora, a fost total neasteptata si la fel de binevenita. Eu o sa folosesc cu mare incredere optiunea asta pentru ca nu o singura data am trimis mail-uri pe care le-am regretat cu tot sufletelul meu de alcoolic mic :)
Mailurile astea, de obicei porneau din laptopul meu pe la 3-4 a.m., cand ma intorceam pe 6 carari din cine stie ce bodega de urbani uber-cool. Si sunau cam asa:

'From: ioan...@gmail.com'
To: ea@providerul_ei_de_email.tld
Subject: nu arunca lapotpul cand citestii malul astaa. nu e caculatoru de vina

Body:
poate o sa rgret maine faptulc a acum, la 4 dimineata (si apropo, e o dimineata frte furmoasa... dar nu prea calada) stau ca boul lovit de poatra cea nou...9...noua si incerc sami adun gandurile imprastiatte prin 4 sectoaxre, 10 stcle si 2 taxiiuri. Dar mie, mie imi este dor de tine. Defapt mi-e dor de mine. Ca atunci cnd am plecat, am lasat 150% din mine acolo,langa tne. Suna prea siropops dar tasta delete este prea departe de degetul meiu.
Baaai... ma vbreau innapoi. acum, daca vrei sa vii si tu, ca bonus, eu te astept. ca timp am... uite, maine e sambata si n-am nimic de fact. as putea sa te astept.

Noapte buna.Defapt, o dimineata buna ca to o sa citest asta pe la 10-11, cand te trzesti.
Te iubesc?
Edi.'

Cu aproximatia de rigoare, am citat cu ceva retineri un mail ce zace si acum in Sent Items :)

5 păreri avizate:

Anonim spunea...

N-ai pus data la care a fost trimis mailul! Obraznic si impetitent mic!

URA!

Hubba spunea...

Ah, 'tu-i hristosii ma-sii de viata, fix ora si data am uitat-o bah... hai sa spunem ca am uitat mai multe detalii :)

Pisi: Esti asteptat cu bratele larg deschise! :) Arrrgh! The Pirates!

Anonim spunea...

Ora ai zis- ma...tranta...data nu ai zis-o...aia ma interesa pe mine!Offf
Vezi ca nu mai vin!

URA!

Anastácio Soberbo spunea...

Hello, I like this blog.
Sorry not write more, but my English is not good.
A hug from Portugal

Anonim spunea...

Whattttttttttt????
Eu cred că este timpul să mă întorc la Yahoo. Deja e prea mult :))

Trimiteți un comentariu