marți, octombrie 21, 2008

Praise the Lord / Pass the ammunition

Pentru cei dintre voi care nu recunosc numele Serj Tankian, vă lămuresc - ex lead-vocals / piano al System of a Down, domnul Serj ne încântă cu un album solo care, deși lansat la sfârșitul anului trecut, abia acum începe să se facă simțit printre ascultătorii genului. Albumul numit sugestiv ”Elect the Dead” debutează cu o piesă grozavă, cu un clip explicit din punctul de vedere al mesajului: Praise the Lord and Pass the Ammunition.
Vă rog să aveți răbdare pentru câteva minute și să îl urmăriți!

10 păreri avizate:

Anonim spunea...

de mare efect si interviul luat de serj lui tankian, ca teaser pt lansarea albumului: http://www.youtube.com/watch?v=KJZvwifqzCY

the sky is over!

Hubba spunea...

Corect, Misule! Serj s-a remarcat ca fiind mai degraba militant pentru libertate decat 'poet de duzina si cantaret pentru generatiile noi', asa cum cu mare tupeu il cataloga o tuta, creeatoare de opinie, in Rolling Stone Magazine, prin 2000, in jurul unei lansari cu SOAD

Anonim spunea...

asa...eu sunt Bla de pe blogul penibilului de demaio. se pare ca situatia sa trista in care se afla nu-i permite dpdv emotional sa mai accepte comentarii de la mine , evident nu vreau sa-l am pe constiinta , ca poate cine stie ce reactie gen emo are , ca e mai nou la moda sa fii emo .nah cum spuneam...apreciez atitudinea ta de acum ca te-ai retras , nu stiu de ce ai intervenit in prima instanta ... ti se pare normal totusi ce face demaio asta drag al tau? adica e normal sa nu fii de acord cu ce scrie un om si sa-l defaimezi chiar asa? se poate rezolva si pe alte cai , mai legale. si asa ca un mesaj pt prietenul tau , desi ma indoiesc ca este prieten la cum gandeste , nu stiu daca ai avut ocazia sa-l intalnesti si altcumva , extra-net.poti sa-i spui te rog ca daca ma-sa o behait cand o vazut ce o cacat nu inseamna ca toate femeile sunt oi , numai pentru ca ma-sa nu a reusit sa fie femeie.acum daca vrei i-l transmiti,daca nu , nu. e normal , ramane la latitudinea ta.este doar o rugaminte a mea sa o faci.omul asta chiar e gelos ca Ela nu i-a raspuns avansurilor e gelos ca si-a dat seama dupa nu stiu cate luni de discutie cu ea ca nu are sanse la ea si nu crezi ca e ciudat faptul ca multa lume ii reproseaza aceeasi chestie? crezi ca el e singurul care are dreptate , pe tine nu te cunosc si sunt eu primul care imi cer scuze pt ce am zis pe blogul amaratului(dar nici tu nu trebuia sa ma iei la 11 metri, pt ca nu cunosti situatia lui cu dansa) dar iti dai si tu seama ca daca un om scrie prost nu ai niciun drept sa te iei de el,ca sa nu mai zic sa-l faci in fel si chip. demaio e un om bolnav , el chiar sufera, nimic din ce se intampla cu el nu e normal...un om nu se comporta ca el , are probleme psihice foarte grave...trist pt el totusi.si ca sa inchei , nu stiu in rest de ce toata lumea se ia de Ela ...cu ce motiv...si plagiatura....sa fim seriosi , daca chiar era asa , de ce toti care o acuza de plagiatura au fost prieteni cu ea intr-o prima faza....si de ce toti au inceput sa se certe cu ea , fix in momentul in care demaio nu a mai considerat-o o potentiala iubita...???

Hubba spunea...

@bla - nici nu mi-a trecut prin cap sa judec care sunt relatiile dintre don'soara in discutie si DeMaio.
Eu am reactionat doar la spusele tale vis-a-vis de cititorii acelui blog. Nu a fost deloc ok, nu a fost nici pe departe ok sa arunci intr-o oala plina de...cacat metafizic, aproape 50 de persoane (doar cei ce discutau despre postul in sine) pentru ca autorul a avut o disputa cu, banuiesc, o amica de-a ta.
Eu nu cred ca trebuie sa fac pe mesagerul catre bogdan, probabil ca va citi comentariul tau postat aici, in masura in care ajunge pe blogul meu.
Am lamurit discutia acolo si nu doresc sa o continuam aici, insa rezum:
1. Ai procedat al dracului de gresit facand aprecierile astea, la adresa cititorilor si reactia consider ca a fost pe masura.
2. Iti contrazici propriile argumente sustinand ca 'situatia sa trista nu-i permite sa accepte' replica, pentru ca tu, la randul tau, ai aruncat replici foarte usturatoare, in opinia mea, neprovocat, pe blogul lui. Iarasi, daca il blamezi pentru ca a creeat o flama legata de don'soara Casian, iti recomand sa-ti analizezi limbajul folosit in comentariile de la postul cu pricina. Mi-ai lasat impresia ca ai scris acolo deja 'pornit'
3. Parerea personala, cum ca domnisoara ce scrie pe blogul ala, Victoria Casian, sau cum ii zice, scrie prost, nu mi-o poti combate prin argumente pentru ca este o apreciere subiectiva. Sunt convins ca si eu, la randul meu, sunt apreciat ca un prost scriitor de catre altii, sunt constient ca se si dezbate chestia asta. Doar ca eu nu apelez la 'amici' pentru a arunca cu cacat in blogurile celor care ma critica, indiferent de cat de aspra ar fi critica respectiva.
Eu consider ca un om 'valabil' emotional ar putea sa faca fata unei critici.

Astea sunt cele spuse, daca DeMaio va citi comentariul tau de aici, ramane doar la latitudinea sa!

Toate bune!

Anonim spunea...

baieti, lasati flameurile!
dha sky is over, get used to it!

hubba, vezi daca gasesti si alte proiecte de-ale lui, gen 'serart'

Anonim spunea...

Cred că nu mai ştiu sigur de câte ori am ascultat albumul. Dar pot spune că, deşi este cumva repetitiv şi pe alocuri duce lipsă de idei generoase şi noi, este unul dintre cele mai bune produse care mi-au gâdilat urechea în ultima vreme.

Anonim spunea...

@bla - Ţie, dragule, nu am ce să-ţi răspund. Am evitat să te mai las să jigneşti persoanele care comentau la mine şi aceasta este singura raţiune pentru care nu-ţi mai permit să vorbeşti. Dacă era vorba de mine, doar de mine, discutam amândoi şi acum. Apropo de asta, putem discuta pe email, ai la mine pe pagină datele aferente, deşi se vede că adopţi aceeaşi atitudine ca a prietenei tale, adică eşti genul de om care scuipă pe tot ce vede în cale, să nu cumva să dai de vreunul care să spună ceva cu adevărat interesant.
Cât despre Ella, şi-a luat porţia pentru domnişoara pe care a făcut-o curvă. Punct şi nimic mai mult.

PS - Aş mai avea rugămintea de a exprima corect în limba pe care o vorbeşti (mă refer la scris), dar probabil că este una zadarnică. Nu că nu ai vrea...

Anonim spunea...

@Hubba - Te rog să mă ierţi, sper că intervenţia mea a fost departe de una care să deranjeze. Sunt sătul până peste cap de fazele astea. Poate că este şi vina mea că plătesc oalele altora, dar sunt şi singurul care, aruncat într-o cocină de porci, poate dezvolta capacitatea de a ajunge la liman fără să fie anihilat.
Încă o dată, sincerele mele scuze.

Hubba spunea...

@DeMaio - chiar nu ai pentru ce sa-ti para rau. Oameni suntem cu totii, reactiile sunt doar...umane. Eu nu am fost de acord cu ce a scris @bla pe blogul tau, de la bun inceput, asta pentru ca nu a reusit sa ma convinga cum ca are o replica...proprie. Daca tot de pisi un curtea altuia fara sa te uiti in ograda ta, trebuie sa fii de-a dreptul dobitoc sa crezi cum ca nu primesti o palma dupa ceafa!

Anonim spunea...

Frumos spus :)
Mulţumesc pentru înţelegere.

Trimiteți un comentariu