sâmbătă, iunie 07, 2008

Boloni, futu-ti mortii ma-tii!

Apare cacatul la televizor, in presa scrisa, in internet si face urmatoarea afirmatie:
"Romanii nu sunt un popor curajos. Sunt vicleni, nu au dorinta de a excela, dirjenia necesara pentru a-si atinge telurile. Asta si pentru ca au stat aproape 50 de ani in umbra unui regim totalitar"
Porcaria asta de declaratie este scoasa din context - idiotul vorbea, defapt, despre stilul tactic abordat de nationala de fotbal a Romaniei si faptul ca avem jucatori foarte tehnici care apeleaza la 'viclenii' pentru a neutraliza adversarul. Insa domnu' Boloni, in esenta un spurcat - ajuns peste noapte mare fotbalist insa tot 'pe spatele' statului roman, a Stelei si a nationalei de fotbal - a extins referinta la tehnicitatea unora dintre jucatorii 'galbenilor' catre a generaliza un lucru profund fals.
Spune ca suntem lasi? Lipsiti de curaj? Vicleni? Lipsiti de motivatie, dirjenie?!?
Ladislau, 'amice', te invit sa belesti mai bine ochii aia inrositi de alcool si frustrari 'nationaliste' pentru ca tu, ungur pana in gaura curului, ai ajuns, defapt, sa proclami in fata unei Europe ascultatoare cum ca noi, ca popor, nu avem fibra morala. Pai... am reusit sa va tinem muuult 'la' vest de Apuseni, nu? Asta trebuie sa conteze pentru cineva...

0 păreri avizate:

Trimiteți un comentariu