miercuri, noiembrie 05, 2008

Băselu' și Tăricelu' pupă-n cur Obamelu'

Hotnews: Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu îl felicită pe Barack Obama și îi urează succes, aici.
Pare-mi-se că primii moșieri ai statului de drept vor să pupe ceva cur de afro-american, ai?
>Păi băi nea Traiene, nu ziceai matale acum ceva timp că americanii sunt conduși de un trend conservatorist, că nu vezi cum un candidat de culoare ar avea șanse reale la Casa Albă?
>Căline, mama ta de motociclist mic și pervers care ești, n-ai auzit că ăsta negru vrea să retragă trupe, să rupă alianțe militare altele decât cele de menținere a păcii? Păi dacă se ține de cuvânt, țara asta pe care tot o futeți de 20 de ani, cu ce mai vine la masa plină de bucate americănești? Nu-ți amintești că ne-au băgat în seamă doar pentru că suntem poziționați strategic pe hartă? Nici prea aproape nici prea departe de target-ul lui Bush?
Ăsta vine cu gânduri de pace, vrea să se ocupe de țara sa și a ei economie. Vrea să repare pe cât posibil greșelile lui Bush. Nu pare interesat de alianțe pro-petrol, nici de lingăi muritori de foame, așa cum voi ne-ați transformat.
>Cred că ați ales o exprimare vădit greșită: defapt, îi doriți mult succes lui Obama și promiteți niște pupături în cur ca la carte, doar-doar om rămâne și noi în planurile lor.

Dacă nu mi-am exprimat pe deplin dezgustul pentru ”politica” celor doi, promit să o fac pe viitor, la fiecare declarație, fiecare idee născocită de mințile bolnave, responsabile pentru molima pe care, cu optimism, unii o numesc ”viață în România”

0 păreri avizate:

Trimiteți un comentariu