duminică, mai 25, 2008

Meme, tete si "tu'va'n cur de gaozari!"

Am ajuns pe blogul unuia, din link in link, de pe pitzipoance prin cocalari si de-acolo prin zososi, 2mepeicsi si altii... Am citit un post tragi-comic, in a mea opinie, despre o poveste de... sa-i spunem dragoste, intre 2 personaje, un anume Maestrul si o don'soara Margareta. El si ea socializeaza prin messenger si se exprima prin blogging din maghernitele lor situate diametral opus in Bucuresti, ea este dezamagita in dragoste pentru a nustiu' cata oara, el este un elitist, prea constient de sine si de talentul lui de orator (sau scriitor), fac schimb de link-uri, se blog-roll-uiesc unu' pe alta, ajung sa vorbeasca pe mess, (probabil) fac schimb de poze ca, deh, el e prea barbat ca sa iasa in lume cu o urata, ajung la un suc, la un parc, la o mare, la un munte, la un pat si un sex oral. Ma rog, el devine, brusc si peste noapte, un tandru foarte constient de propriile sentimente, ea devine o veritabila prietena-eroina, stalp al relatiei, castiga incredere de sine si alte cacaturi... (sheeeesh... o fraza cat toate zilele). Continuam, dupa punct: autorul blogului ne povesteste si despre un anume T.T. (titi?) care a fost parte importanta din viata don'soarei Margareta (o futea, candva) si acum regreta faptul ca a pierdut intelectuala in favoarea unei pitzipoance, probabil. T.T. e ofticat, Margareta stie asta si ii creste orgoliu' intr-o zi cat alteia intr-o glaciatiune, and so on and so further. Pana la urma, titi, asta, ajunge sa o stearga din lista de mess, poate si de pe haicinci, nu mai discuta cu ea nici pe fanbox, in pula noastra! izolare completa...

Faina povestea, acum concluzii:

1. Sunt ipocrit dar o spun: cum pula mea sa-ti cunosti prietena/prietenul prin blogging? sau messenger? sau hai5? that's stupid. Ce rasa mamii lor de oameni sunt capabili sa spuna: "moook, are un profil interesant, cred ca o sa o invit la un suc (printr-un offline)". La dracu, concetateni, iesiti din case!!! inchideti laptopurile, scoateti cablu' UTP din placa de retea! Eu am cunoscut-o pe Edi intr-un mediu cat se poate de real, palpabil si 3D - pe holurile facultatii. Si in x'spe ani de convietuire, nu cred ca am petrecut mai mult de 30-40 de ore vorbind pe mess. Cocksuckers.

2. De ce, de fiecare data cand 2 persoane se despart, apar orgolii d-astea 'high-tech'?!? - te sterg din lista de mess, iti dau ignore, iti pun adresa de mail in black/shit list! Ce mortii tai, nu-i suficient ca nu mai vorbesti cu el/ea prin viu grai? nu-i suficient ca va intalniti o data pe an, din greseala, la Dristor, cand schimbati magistrala?!? Motherfuckers.

3. Fara legatura cu cele de mai sus: draga badPitzi si fashionPitzi -> le-ati dat drumu' alora de pe al vostru blog/site, in lume?!? Am fost aseara intr-un tralala si am vazut mai multe pitzipoance dansand 'dubios' pe The Kooks si Gorillaz. Nu aveam cum sa nu le vad, nemernicele erau imbracate atat de strident incat, daca stingeai lumina, straluceau in intuneric!

0 păreri avizate:

Trimiteți un comentariu