sâmbătă, mai 03, 2008

3 lucruri... Pardon, 4!

Aseara, de pe la ora 1:30 am privit un film pe ProTV, parca... Din pacate, nu de la inceput, asa ca nu stiu cum se numea... Daca poate ajuta cineva cu informatia asta este mai mult decat binevenit!
Povestea era una incalcita, despre un regizor independent care este cooptat intr-un proiect Hollywoodian, i se promit multe milioane de $ dar renunta pentru ca nu isi poate incalca principiile. In acelasi timp traieste o drama, prietena ii da papucii, tipul este mai mult decat indragostit de ea, nu reuseste sa o uite, chestii, socoteli. Cumva ajunge sa se casatoreasca cu o tipa pe care o cunoaste in aceeasi seara, intr-o capela din Las Vegas cu un Elvis/Preot (ce cliseu de cacat). Povestea se termina cu o ultima incercare a omului de a o recuceri pe Elle (prietena care i-a dat papucii). Esueaza lamentabil, se intoarce acasa unde revine la filmele lui indie. In ultima scena a filmului, apare o replica geniala in opinina mea:
"I have learned that there are only 3 sure things in life: You are born, You Die and Things Change. Oh, yes, actually there's a fourth: Each of us has his own Elle. And once you've had her, noone will ever be like her"
Un truism - evident adevarat. O axioma, mi-asi permite sa spun.

Muzica: The Killers - When You Were Young

1 păreri avizate:

Anonim spunea...

Asta ar trebui sa fie: http://www.imdb.com/title/tt0156515/ Enjoy!

Trimiteți un comentariu