miercuri, septembrie 10, 2008

Back to school

1. Undeva prin Elvetia niste ochelaristi nefututi si cel putin doi romani uber-cool, ajunsi la Institut cu burse de la Politehnica, accelereaza particule de Hidrogen pana la viteza luminii minus'ceva', urmand sa si ciocneasca doi protoni pentru a obtine 'scanteia primordiala', 't+1' unde t=Big Bang, o gaura neagra sau dracului stie ce alte evenimente apocaliptice.
-Prostia nu-si inceteaza sinuosul drum prin Media asa ca apar si speculatiile: 'astia ne omoara - o sa inverseze timpul cu spatiul', 'o gaura neagra o sa ne inghita cu totul', 'Obama ajunge Presedinte' etc.
-Lumea civilizata, educata, se abtine de la comentarii Armaggeddoniste si incearca sa descopere utilitatea experimentului.
-Concluzie: nici dracu' nu stie precis ce fac aia acolo, prea putini inteleg utilitatea insa fenomenul mediatic este atat de vast raspandit incat tot Pamantu' sta cu inima-n dinti asteptand dracului stie ce cataclism.

2. Nu foarte departe de oamenii astia super-scoliti, vreo 20 de analfabeti fac pregatirea inaintea de Marele Meci - Insulele Feroe - Rumania. Un oltean dobitoc sta zgribulit pe banca de rezerve, cu fesul tras peste urechi si nu intelege de ce nu-i cald in Insule?!?
-Romanu' frate cu codru' si var cu raul, ramul, frunza si omida isi petrece cateva ore bune (timp in care, evident, nu munceste) pregatindu-se pentru meci: 'hai ca trebuie sa-i batem macar p-astia', 'da-i dracu, au si ei tot doua picioare', 'Am batut noi Spania in amical, acum un an, reusim un egal cu Feroe, ce rasa ma-sii!' etc.
-Insulele Feroe, selectionata cu o singura victorie in meciurile oficiale disputate de la inscrierea in FIFA pana in prezent, 2 egaluri si ~100 infrangeri, este adversara Romaniei, nationala cu pretentii, istorie si 'Generatie de Aur'. Atacantul selectionatei din Insule are 47 de ani, este postas si strange bani pentru a-si indeplini visul - vrea sa-si deschida un restaurant cu specific italienesc prin orasul de bastina.

3. Undeva in Satu Mare, in plina zi, o fetita de 15 ani este spulberata pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului, de un imbecil ce conduce o masina de lux, fiul unui politician cu statut de mafiot in zona. Copila moare pe loc. La 15 ani. Traversa drumul catre o patiserie.
-Presa este prea ocupata cu acceleratorul de particule si olteanul cu fes peste urechi care nu vrea sa-si dea demisia! Rasa mamii lui de idiot! Poate doar PRO TV-ul o sa transmita cate ceva din Satul Mare, asta la Stirile de la ora 5.
-Imbecilul conducator de 'bolid' de 200.000 euro va scapa 'nesifonat' prin cine stie ce interventii, speculand ceva lacune ale legii penale.
*Intr-o tara civilizata, unde 'cetateanul respecta cetatea' si legea este, impreuna cu morala, mai presus de interese si bani, imbecilul care a curmat dreptul fetitei asteia de a trai, ar fi pedepsit cu inchisoare de la 7 la 12 ani. Fara suspendare. Fara posibilitatea eliberarii inainte de termen. Fara dreptul de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice. Fara dreptul de a-si bea linistit cafeaua, intr-o bodega de fitze, a doua zi, cu prietenii sai, copii de mafioti si alti politicieni.

La revedere, Romania!

1 păreri avizate:

Anonim spunea...

welcome to Romania, you must be new here :)

Trimiteți un comentariu