sâmbătă, ianuarie 10, 2009

Jack Sparrow 0110101010...

Sunt un om groaznic. De căcat! Piratez conținut în draci: muzică, filme, software, orice. Astea doar în format high-definition. Nici nu mă mai uit la un mp3 dacă nu găsesc flac-urile corespondente. Același lucru și pentru video: xvid? nu nene, BluRay rip, în cel mai rău caz 720p deși am o afinitate desoebită pentru 1080p! Nu că piratarea conținutului capătă ceva valențe morale atunci când descarci HouseMD xvid sau Interpol .mp3/.wma. Nu, e la fel de rău. Ieri mă uitam pe niște loguri de pe la muncă, curios fiind să văd ce trafic am făcut în ultimele luni pe tracker-ul de torrente preferat: 87 TerraBytes doar de la IP-ul meu. Ajutat și de căcălău stocare și bandă de net fără număr, am descărcat aproape 30.000 GBytes de muzică/filme/software și am trimis către comunitate aproape 60.000 GBytes. Așadar, sunt un om groaznic!
Așa că, plan nou: începând de astăzi o să fiu mai corect, voi cumpăra muzica preferată de la magazin. Pentru că oferta este bună, găsesc ceea ce vreau la prețuri modice, de la 9 RON/CD până la 50RON/disc. Încep cu muzica și voi continua cu filmele la cinematograf, acolo, cu oligofrenii și primatele venite la agățat, cu pipițele venite la mall, cu dobitocii ce molfăie la un BigMac în timpul spectacolului.
No more Jack Sparrow! Respectăm autorii, au și ei copii, rate și familie! Se mai bagă cineva? :)

4 păreri avizate:

Anonim spunea...

Nu :))

Hubba spunea...

Scurt și la obiect! :))
Ce-i drept mi-e și un pic frică, dacă îmi face BSA-ul o vizită scurtă, așa, preț de 10 minute, o să donez organe pentru a plăti amenda!

Zaply spunea...

Eu mă gândesc mai întâi la copiii mei şi apoi la ai altora. Tre' să mănânce şi ei ceva. Şi dacă n-au ce, măcar filme să aibă!

dru spunea...

eu am luat download-at tot.... ce dreaq mai vrei sa cumpar?!!!?...

Trimiteți un comentariu